KAJAANIN URHEILUKAMPUS- VERKOSTO

 

Lisätietoja urheiluakatemiaan hakemiseen löydät HAE MUKAAN -sivulta.

KAJAANIN URHEILUKAMPUS -HANKE

Kainuun Liikunta, hankkeen päätoteuttaja:
Veera Valtanen, projektipäällikkö, puh. 044 358 9556, veera.valtanen@kainuunliikunta.fi
Jaakko Haapala, viestintäkoordinaattori, puh. 044 5325 914, jaakko.haapala@kainuunliikunta.fi
Kajaanin ammattikorkeakoulu, hankkeen osatoteuttaja:
Joonas Rissanen, urheiluakatemiakoordinaattori, joonas.rissanen@kamk.fi

LEHTIKANKAAN YLÄKOULUN LIIKUNTAPAINOTTEINEN LUOKKA

Lehtikankaan koulun vs. Rehtori Liisa Halonen, 044 710 0143, liisa.halonen@edukajaani.fi

KAJAANIN LUKIO

Akatemiaopiskelijoiden opinto-ohjaajat:
Anna Leinonen, puh. 044 7100 320, anna.leinonen@kajaaninlukio.fi
Anne Parkkari-Karppinen, puh. 044 7101 205, anne.parkkari-karppinen@kajaaninlukio.fi

Lisäksi urheiluakatemiatoiminnan yhdyshenkilöinä toimivat liikunnanopettajat:
Pekka Loikkanen puh. 044 7970 805, pekka.loikkanen@kajaaninlukio.fi
Tuula Lankinen puh. 044 7970 804, tuula.lankinen@kajaaninlukio.fi

KAINUUN AMMATTIOPISTO

Akatemiatoiminnan yhdyshenkilönä Kainuun ammattiopistossa toimii:
Tero Kainlauri, puh. 044 797 0235, tero.kainlauri@kao.fi

Akatemiaopiskelijoiden lähimpänä yhteyshenkilönä toimii aina omaohjaaja/ryhmänohjaaja.

KAJAANIN AMMATTIKORKEAKOULU

Korkea-asteen urheilijoiden asiat:
Kari Partanen, Koulutusvastaava/liikunta puh. 044 710 1031, kari.partanen@kamk.fi
Veera Valtanen, Kainuun Liikunta ry/Kajaanin urheilukampus -hanke, hankevastaava ja Kajaanin akatemiatoiminnan koordinointi, puh. 044 358 9556, veera.valtanen@kainuunliikunta.fi

Kajaanin ammattikorkeakoulu, hankkeen osatoteuttaja:
Joonas Rissanen, urheiluakatemiakoordinaattori, joonas.rissanen@kamk.fi
Kari Partanen, urheiluakatemiakoordinaattori,  kari.partanen@kamk.fi

KAINUUN PRIKAATI

Akatemiavalmennusta Kajaanin urheilukampuksen osalta järjestetään jääkiekossa, jalkapallossa ja salibandyssa.
Yhteystiedot: Liikuntakasvatusupseeri Ville Kotikumpu, yliluutnantti puh. 0299 451 136, ville.kotikumpu@mil.fi

ASUMINEN

KAINUUN AMMATTIOPISTON ASUNTOLAT

Kainuun ammattiopiston asuntolat ovat maksuttomia. Katso video Kajaanin asuntolaelämästä

Asuntolapaikat on tarkoitettu ensisijaisesti alle 18-vuotiaille ja ensimmäisen vuoden opiskelijoille. Suurin osa asuntolassa asuvista on 15–20-vuotiaita. Solussa on 4 kahden hengen huonetta. Yhdessä solussa asuu 8 opiskelijaa. Asuntolassa on kulunvalvonta ja säännöt, joiden mukaan eletään. Lisätietoja Kainuun ammattioppilaitoksen asuntolasta.

 

ASUNNON VUOKRAAMINEN

Koy Kajaanin Pietari tarjoaa vuokra-asuntoja kajaanilaisille, paluumuuttajille sekä Kajaaniin töihin tai opiskelemaan tuleville. Tervetuloa! Lisätietoja Koy Kajaanin Pietarin vuokra-asunnoista.

Lisätietoa vuokra- ja opiskelija-asuntojen välittäjistä löydät Kajaanin kaupungin sivuilta: https://www.kajaani.fi/asuminen-ja-ymparisto/asuminen/

SUORITUSPAIKAT

 

 

KAJAANI GYMNASTICS -TREENISALI

Kilpa-aerobicsali sijaitsee osoitteessa Kettukalliontie 11, Kajaani. Salilla on tilaa noin 450 m2. Salilla on kaksi isoa pukuhuonetta, tilava keittiötila mm. kokousten pitoon, hyvä saunaosasto ja iso kilpa-aerobicsali, jossa on FIG:n hyväksymä 12mx12m kokoinen joustoparketti. Lisätietoja seuran nettisivuilta.

KAJAANIN LIIKUNTAPUISTO

Kajaanin liikuntapuisto on pesäpallo- ja jalkapallokenttiin jakautuva kokonaisuus. Pesäpallokenttä on noin 10 700 m2, ja jalkapallokenttä noin 7200 m2. Puisto sijaitsee keskeisellä paikalla vain noin 500 metrin päässä Kajaanin keskustasta. Lönnrotinkatu, Sotkamontie ja rautatieasema rajaavat alueen. Liikuntapuiston osoite on Lönnrotinkatu 1, Kajaani. Alueella on myös uusi keilakeskus. Lisätietoja Kajaanin kaupungin nettisivuilta. Sijainti kartalla

KAJAANIN PALLOHALLI (ylipainehalli)

Kajaanin Pallohalli on kajaanilaisten yhteinen sisäliikuntapaikka Vimpelin urheilukeskuksen läheisyydessä osoitteessa Kuntokatu 6, Kajaani. Kajaanin Pallohalli on osakasseurojensa aktiivisessa käytössä arki-iltaisin ja viikonloppuisin, jolloin hallin täyttävät koiraharrastajat sekä pesäpalloilun ja jalkapalloilun harrastajat. Arkipäivisin pallohallia käyttävät oppilaitokset, Kainuun Prikaati sekä yritykset. Pallohallin kentän koko on 120 x 68 m, korkeus on 21 m, ja alustana on keinonurmi. Lisätietoja Kajaanin Pallohallin nettisivuilta.

 

KAUKAVESI

Vesiliikuntakeskus Kaukavesi (os. Jokikatu 5, Kajaani) tarjoaa monipuoliset tilat ja palvelut: useita uima-altaita, hyppytornin, liukumäen sekä kuntosali-, kahvio- ja kokoustilapalvelut. Kajaanin akatemialajit käyttävät Kaukaveden tiloja monipuolisuus- ja yleisvalmennusharjoituksissaan. Lisätietoja Kajaanin kaupungin palveluoppaasta.

 

KAJAANIN JÄÄHALLIT

Kajaanin kaupungin jäähallit sijaitsevat Vimpelin urheilukeskuksen läheisyydessä osoitteessa Kuntokatu 13, Kajaani. Kajaanissa on kaksi jäähallia, vuonna 2019 valmistunut harjoitushalli sekä kilpailuissa käytettävä jäähalli. Lisätietoja Kajaanin kaupungin palveluoppaasta. Sijainti kartalla

 

KAJAANI DANCE -TANSSIKOULU

Kilpa-aerobicsali sijaitsee osoitteessa Kettukalliontie 11, Kajaani. Salilla on tilaa noin 450 m2. Salilla on kaksi isoa pukuhuonetta, tilava keittiötila mm. kokousten pitoon, hyvä saunaosasto ja iso kilpa-aerobicsali, jossa on FIG:n hyväksymä 12mx12m kokoinen joustoparketti. Lisätietoja tanssikoulun nettisivuilta.

 

KAJAANIHALLI

Kajaanihalli tarjoaa puitteet monipuoliseen lajiharjoitteluun. Kajaanihalli palvelee useita akatemialajeja, sillä hallilta löytyvät täysimittainen salibandykenttä, yleisurheilutilasta juoksu-, heitto- ja hyppypaikat, monipuolisilla välineillä varustettu telinevoimistelutila sekä nykyaikaisilla laitteilla oleva kuntosali. Lisätietoja Kajaanin kaupungin sivuilta. Sijainti kartalla

 

VIMPELINLAAKSON URHEILUKESKUS

Yleisurheilukentällä on mahdollisuus harrastaa ja kokeilla eri lajeja, ja urheiluvälineitä on lainattavissa paikan päällä. Jalkapalloilijoiden käytössä on kaksi luonnonnurmikenttää, ja päänurmella on myös iltavalaistus. Lisäksi alueella on kesäisin neljä asfalttipintaista tenniskenttää ja kaksi luonnonjääkaukaloa talvisin. Lisätietoja Kajaanin kaupungin sivuilta

MUU TUKI

TOISEN ASTEEN OPISKELIJOIDEN TERVEYDENHUOLTO

Opiskelijoiden terveydenhuolto on keskitetty terveysasema VITALiin osoitteeseen Ketunpolku 1, Tieto 1, Kajaani. Terveydenhoitajan vastaanotto on auki päivittäin ilman ajanvarausta ma-pe klo 8.00–9.30. Paikalle saavuttava klo 9.00 mennessä. Puhelinaika ma–pe klo 12.00–12.45.
Kajaanin lukio: Ajanvaraus puh. 044 7974 897
KAO:
Terveydenhoitaja Minnamari Tiikkaja, puh. 044 797 4894 Liiketalouden ala Ammattiopisto Luovi VALMA-koulutus
Terveydenhoitaja Auli Pennanen, puh. 044 710 1751 Luonnonvara-ala
Terveydenhoitaja Verna Haataja, puh. 044 797 4898 Matkailu- ja ravitsemisala Hyvinvointiala Kulttuuriala
Terveydenhoitaja Virpi Leinonen, puh. 044 797 4896 Tekniikan ja liikenteen ala

Vitalissa on opiskeluterveydenhuollon lääkäri, jolle aikoja annetaan oman terveydenhoitajan kautta. Iltapäivystysasioissa yhteydenotto Kainuun keskussairaalan päivystyspoliklinikalle puh. 08 6156 2300. Sairaanhoitajan puhelinneuvonta 24 h, puh. 08 6156 6000.

VAKUUTUKSET/TAPATURMAT

Koulu-/muun tapaturman sattuessa arvioidaan vamman vakavuus tapahtumapaikalla. Jos tapaturma tapahtuu Vitalin aamuvastaanoton aikana, voi tarvittaessa mennä terveydenhoitajan vastaanotolle Vitaliin. Jos tilanne vaatii välitöntä tai samana päivänä tapahtuvaa hoitoa, potilas ohjataan suoraan keskussairaalan päivystykseen.
Kajaanin Lukion opiskelijoita koskee Kajaanin kaupungin vapaaehtoinen tapaturmavakuutus. Opiskelijat ovat vakuutettuna akatemiaharjoitusten aikana. Tapaturman sattuessa sovi akatemiavalmentajan kanssa, kuinka toimitaan. Vakuutusasiakirjat täytetään Kajaanin Lukion kansliassa. Kanslian yhteystiedot: Sirpa Haataja puh. 044 797 0822. KAOn opiskelijoita koskee Kajaanin kaupungin vapaaehtoinen tapaturmavakuutus. Opiskelijat ovat vakuutettuna akatemiaharjoitusten aikana. Koulu-/muusta tapaturmasta on tehtävä tapaturmailmoitus vakuutusyhteyshenkilö Kari Lehtinen (puh. 044 715 9289) luona.

YHTEYDENOTOT KOULUASIOISSA

Akatemiaurheilijan tulee ottaa yhteyttä omaohjaajaan/ryhmänohjaajaan opintoihin liittyvissä ongelmissa. Samoin näistä asioista on hyvä kertoa akatemiavalmentajalle. Akatemiavalmennukseen osallistuminen työssä oppimisjakson aikana edellyttää työnantajan lupaa.
Lisätietoja Kainuun ammattiopiston opiskelijapalveluista löydät koulun nettisivuilta.
Lisätietoja Kajaanin lukion opiskelijapalveluista löydät koulun nettisivuilta.

Tietosuojaseloste

Käyttöehdot

Kauppa

©Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia | Powered by Kaswe